Řecká kuchyně /

Zajímavosti z historie řecké gastronomie. Vyzkoušené recepty známé zpěvačky řeckého původu. Přehled nejznámějších řeckých jídel, omáček, dresinků, koření a bylinek.

Hlavní autor: Elefteriadu, Martha, 1946-
Další autoři: Votavová, Marie, 1957-, Poučková, Petra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání: Vydání páté, v Euromedii třetí
Edice: Esence
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421316043695 554114 641 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 27. 5. 2024
1x