Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /

64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska...

Celý popis

Hlavní autor: Pospíšil, Pavel, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Edice: Kontrast
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421316039712 553080 641 (neuvedeno) Dostupné 2x