Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /
64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska...
Hlavní autor: | Pospíšil, Pavel, 1944- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2018
|
Edice: |
Kontrast
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421316039712 | 553080 | 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |